Bölümümüz Öğrencilerine Yüksek Onur ve Onur Belgesi Takdim Edildi

Samsun Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlk Yüksek Onur ve Onur Belgesi Takdim Töreni yapıldı. Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonunda gerçekleşen törene; Samsun Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kemal YILMAZ, fakülte yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende ilk söz alan Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kemal YILMAZ 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz dönemine dair genel değerlendirmelerde bulundu. Dekan Yılmaz üniversite hayatının akademik başarılar kadar kişisel gelişim ve deneyimlerin de önemli olduğunu, öğrencilerimizin elde etmiş olduğu bu başarıların sadece bugüne kadar değil bundan sonraki gelecekteki potansiyellerine de ışık tutacağını belirtti.

Dekan Yılmaz öğrencilerin akademik başarılarının yanında rehberlik ettikleri, yaşamlarına dair tecrübe ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak bu başarıda katkı sağladıkları için ayrıca akademisyenlerimize teşekkür etti.  Konuşmanın son kısmında hem akademisyenlerimizi hem öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederken başarılarının devam etmesi dileklerinde bulundu.

Konuşmanın ardından ilk olarak İş Yatırım tarafından düzenlenen TradeMaster Yatırım Ligi’nde dereceye giren  bölümümüz öğrencilerine belgeleri verildi. Ardından eğitim öğretim hayatında başarı gösteren öğrencilerimize sırasıyla bölüm hocaları tarafından yüksek onur ve onur belgeleri takdim edildi.

Tören, fakültemizdeki tüm öğrenci, akademisyenlerimiz ve öğrenci aileleri ile birlikte günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

120 kez görüntülendi